Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-monster.gr προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή πληρώνοντας στην εταιρία ταχυμεταφορών ή στο ταχυδρομείο το συνολικό αντίτιμο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση επιλογής της μεθόδου πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση €2,50.

*Η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή δεν γίνεται δεκτή για τις παραγγελίες που αφορούν σε προσωποποιημένες δερμάτινες καπνοθήκες με πυρογραφία.

Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσω Paypal

Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων που έχετε επιλέξει να αγοράσετε. Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-monster.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστούν οι οικονομικές συναλλαγές σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω Paypal.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς

Παρακαλούμε, σημειώστε πως μεταφορές χρημάτων μεταξύ διαφορετικών τραπεζών ΔΕΝ  γίνονται δεκτές. Σε τέτοια περίπτωση τα χρήματα θα επιστρέφονται στον καταθέτη αφού αφαιρεθεί το ποσό χρέωσης προς το κατάστημά μας από την τράπεζα.

Alpha Bank

653-002101-078397
IBAN:GR9101406530653002101078397

Εθνική

304/206771-45
IBAN:GR7301103040000030420677145

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου Τζουμάκας Κωνσταντίνος. Παρακαλούμε, μετά από ενδεχόμενη κατάθεσή σας επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωσή της.