Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-monster.gr προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

1. Αποστολή με Ταχυμεταφορά (1-2 εργάσιμες) 

2. Αποστολή με χρήση υπηρεσιών των ΕΛΤΑ
Ανάλογα με τον όγκο ή την αξία της παραγγελίας σας, καθώς και τον προορισμό της χρησιμοποιούμε την υπηρεσία ταχυμεταφορών ACS για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα ή τις εξειδικευμένες υπηρεσίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Σε περίπτωση αγορών μεγάλου όγκου η αποστολή των αντικειμένων γίνεται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, συνήθως με μεταφορική εταιρία και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει η επιλογή της αντικαταβολής.

Για αγορές άνω των 100€ η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για αγορές μικρότερης αξίας το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00€.
Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται 2,50€.
Σε περίπτωση αποστολής σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή που ο πελάτης επιθυμεί την αποστολή με courier, το κόστος αποστολής παραμένει το ίδιο, εφόσον η παραγγελία παραληφθεί από το πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε (ACS courier).

Αποστολές σε Κύπρο

Για τις αποστολές των παραγγελιών σας στην Κύπρο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε

 1. Αποστολή με Ταχυμεταφορά (Οικονομική ACS) με δυνατότητα εντοπισμού του δέματός σας και εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 7 εργάσιμες ημέρες και χρέωση €10.

2. Αποστολή με χρήση υπηρεσιών των ΕΛΤΑ  (Ελληνικά Ταχυδρομεία) και γενική χρέωση €3,50, χωρίς δυνατότητα εντοπισμού του δέματός σας.